Engelli Aracımız Hizmete Girdi

Ünlü Futbolu İlkay Gündoğan, yine örnek bir davranış sergileyerek memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçe Belediyesine engelli taşıma aracı hediye etti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
19 Haziran 2018 Saat: 10:57

Memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde belediyenin engellilere yönelik başlattığı ‘Hayatı paylaşmak için engel yok' projesine destek veren ünlü futbolcunun Anne ve Babası, Şubat ayında İlkay’ın sözünü verdiği engelli taşıma aracını tam donanımlı olarak, Dursunbey Belediyesine teslim ettiler. Aracı inceleyen Gündoğan ailesi aracın teknik özellikleri ile ilgili de bilgi aldı.

Aracın anahtarını Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teslim eden Ünlü Futbolcunun Annesi Ayten Gündoğan aracın hayırlı hizmetlerde kullanılacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. Araç anahtarını teslim alan Başkan Bahçavan yaptığı açıklamada; “Bugün sağ olsunlar Ayten hanım ve İrfan bey bizlere Engellilere yönelik hizmetlerimizde kullanacağımız aracın anahtarını teslim ettiler. Engelsiz Dursunbey sloganı ile çıktığımız bu projede, ilçemizdeki yaklaşık 1300 engelli vatandaşımız için böyle bir araç düşünmüştük. Bunu kardeşlerimize teklif ettiğimizde aracın tamamını anahtar teslim olarak teslim edeceklerini söylediler. Biz kendilerine çok teşekkür ediyor İlkay Gündoğan kardeşime de başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar tesliminin ardından Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Ayten ve İrfan Gündoğan’a plaket ve çiçek takdim etti.