Eski TOKİ Sakinlerinden Yeni TOKİ Talebi

İlçemiz Aşağı Sanayi Bölgesinde yaşayan 1. Etap TOKİ evleri sakinleri, Dursunbey Belediyesini ziyaret ederek yeni yapılcak olan 3. Etap TOKİ evlerinin yine bu bölgeye yapılmasını talep ettiler.

10 Kasım 2016 Saat: 14:17

İlçemize 2006 yılında TOKİ tarafından yapılan 1. etap TOKİ evlerinde yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkan Yardımcımız Sadeetin Aslan'ı ziyaret ettiler. İlçemize yapılması planlanan 3. Etap TOKİ evlerinin eski TOKİ evleri yanındaki bölgeye yapılmasını talep eden vatandaşlar, bu taleplerini Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan ile paylaştılar. Yeni yapılacak olan TOKİ ile bu bölgenin yaşam alanının genişlemesini amaçladıklarını ifade eden vatandaşlar bu yönde destek istediler.

Vatandaşların taleplerini alan Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan,  yeni yapılacak olan TOKİ ile ilgili yer seçimini İstanbul’dan gelecek olan TOKi heyetinin belirleyeceğini ve bu yöndeki talepleri kendilerine ileteceklerini belirtti. Şu an için 3. Etap TOKİ evlerinin yeri ile ilgili kesin bir seçim olmadığını ifade eden Sadettin Aslan, İlçenin çeşitli yerlerinde yer belirleme çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. 1. Etap TOKİ konutları ve çevresi ile ilgili de inceleme yapacaklarını ifade eden Sadettin Aslan görüşlerini kendileri ile paylaşan TOKİ sakinlerine teşekkür etti.

TOKİ yer seçim çalışmalarının ne zaman belli olacağı henüz kesinleşmezken, web sitemiz üzerinden gelişmeler hakkında vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.