Garnizon Komutanımızın Mutlu Günü

İlçemiz Askerlik Şubesinde görev yapan Yüzbaşı Ali Aygüzar, Dursunbey Devlet Hastanesinde Diş Hekimi olan Sevgül Güler ile hayatını birleştirdi.

29 Şubat 2016 Saat: 09:24

İlçemizde mütevazı kişiliği ile toplumun her kesiminin sevgisini kazanan Garnizon Komutanımız Yüzbaşı Ali Aygüzar, Dursunbey Devlet Hastanemizde Diş hekimliği yapan, Sevgül Güler ile dünya evine girdi.

Belediyemiz Başkanlık makamında 27 Şubat tarihinde gerçekleşen nikâh törenine Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Jandarma Bölük Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, Dursunbey Devlet Hastanemiz Başhekimi Haluk Özdemir, Askerlik Şubesi çalışanları, Devlet hastanesi çalışanları, çiftlerin aileleri ve arkadaşları katıldı.

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın kıydığı nikâh’ta şahitlikleri ise Bülent Şensöz ve Kadriye Türkcan yaptı. Başkanımızın resmi nikâhı kıymasının ardından Ali ve Sevgül Aygüzar çifti resmen dünya evine girerken, Başkanımız evlilik cüzdanını Sevgül Aygüzar’a teslim etti. Başkanımız Nikâhın ardından çifte Kuran-ı Kerim, Evlilik Rehberi kitabı ve Çocuk kıyafetlerinden yapılan buket’i hediye etti. Çifte bir ömür mutluluk dileyen Başkanımızın ardından ise Kaymakamımız Yaşar Aksanyar’da yeni evli çifte merdane hediye etti. Dünya evine giren yeni çifte bir takım nasihatlerde bulunan Kaymakamımız Yaşar Aksanyar’da bir ömür boyu mutluluk diledi.

Nikâh töreninin ardından yeni evli çift yakınları ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Orsors
01 Mart 2016 Saat: 20:17
Hayırlı olsun doktor alçakgönüllü biridir komutanimizda sempatik duruyor yarışmışlar maşallah