Gazellidere- Karamanlar- Taşpınar- Kürse Yolu Asfaltlandı

İlçemizde devam eden asfaltlama çalışmalarında Gazellidere mahallesi ile Bigadiç’in Kürse mahalleleri arasındaki ulaşım yolu asfaltlandı.

25 Temmuz 2016 Saat: 16:27

İlçemize bağlı Gazellidere mahallesinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında çalışmalar hız kazandı. Daha önce Gazellidere’ye kadar yapılan asfalt çalışması şimdide Karamanlar - Taşpınar, ve Bigadiç’in Kürse mahalleleri arasındaki 13,5 kilometrelik ulaşım yolunda Balıkesir Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Dursunbey Şantiye Şefi Vacit Kahvecioğlu’ndan süren çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan yoğun mesai harcayan ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Asfaltlama ve zemin çalışmalarının Dursunbey’in çeşitli bölgelerinde devam ettiğini belirten Başkan Bahçavan, İlçe genelinde Balıkesir Büyükşehir, Karayolları ve çeşitli firmalar tarafından yol çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Yapımı gerçekleştirilen bu 13.5 kilometrelik yolun tamamlanmasının ardından Dursunbey ve Bigadiç arasında ki bu yolda ulaşım daha rahat sağlanacak.

Necip kafadar
26 Temmuz 2016 Saat: 08:25