Gaziler Günü Dursunbey'de Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilişinin yıl dönümü ve Gaziler Günü, ilçemiz'de Resmi tören ile kutlandı.

19 Eylül 2021 Saat: 11:56

Gaziler Günü töreni Cumhuriyet meydanında gerçekleşen resmi tören ile kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Atatürk büstü önüne çelenklerin sunulması ile devam etti. Törenlere Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut, Belediye Başkan vekili Ahmet Savran, İlçe Garnizon Komutanı, Muharip Gaziler Derneği Dursunbey Şubesi Başkanı Ramazan Dur, siyasi partilerin temsilcileri ve Dursunbey’deki tüm şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Kısa ve sade bir şekilde devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Dur yaptı. Daha sonra gaziler onuruna Dursunbey Kaymakamlığı tarafından yemek verildi.