Gençlik Merkezi İçin Çalışmalar Başladı

İlçemiz Bozyokuş mahallesinde yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalar başladı.

22 Kasım 2016 Saat: 08:49

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri sonucu Dursunbey’e kazandırılacak olan Gençlik Merkezi için proje çalışmaları başladı.  Geçtiğimiz gün Dursunbey’e gelen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Ramazan Çakır ve beraberindeki heyet ilk olarak Başkan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler. İlçeye yapılan yeni stat’ın çevre düzenlemesi ile ilgili görüş alışverişi de yapılan ziyarette yapılması planlanan Gençlik merkezi ile ilgili görsellerde masaya yatırıldı.

Bu ziyaretin ardından Gençlik Merkezinin yapılacağı eski hapishanenin arazisinde inceleme yapan heyet burada zemin etüdü için çalışma gerçekleştirdi. Zemin etüdü için alınan örnekler yetkililer tarafından Ankara’ya gönderilirken, projenin görselinin zemin etüdü çalışmalarının tamamlanmasının ardından kamuoyu ile paylaşılacağı da bildirildi.