Girencik-Çakmaklı-Yumruklu Yolları Asfaltlandı

İlçemize bağlı toplam 7.5 kilometrelik Girencik-Çakmaklı-Yumruklu yolları asfaltlandı.

01 Ağustos 2016 Saat: 16:42

İlçemizin dört bir tarafında devem eden asfalt çalışmaları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl temel alt temel çalışması yapılan Girencik, Çakmaklı ve Yumruklu yolları geçtiğimiz hafta asfaltlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Fen işleri Daire Başkanlığı Dursunbey Şantiye Şefi Vacit Kahvecioğlu asfalt dökümü gerçekleştiren ekiplerden bilgi aldılar. Birbirlerine komşu olan bu mahallelerin yollarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Bahçavan; ‘Girencik’te 2,750 kilometre, Çakmaklı’da 1,750 kilometre ve Yumruklu’da 3 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleşti. Yazın bu sıcak günlerinde vatandaşlarımıza hizmet eden değerli Büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere her daim destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Edip Uğur’a da teşekkür ederim. ’ dedi.

İki gün süren çalışmalarda bu üç mahallenin ulaşım sorunu çözülürken, mahalle sakinleri bu hizmeti kendilerine sunan herkese teşekkür ettiler.