İŞKUR Kuraları çekildi

İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) programı kapsamında Dursunbey Belediyesinde 6 ay süre ile istihdam edilecek 30 kişi için kura çekimi yapıldı.

27 Mart 2017 Saat: 10:42

Toplamda 98 kişinin başvurduğu kura noter huzurunda her hangi bir şaibeye mahal verilmeden yapıldı. Dursunbey Öğretmenevi toplantı salonunda noter eşliğinde yapılan kura çekimi ile Belediye’de 30 kişi istidam edilecek. İŞKUR’a başvuran vatandaşlar sabah 10.00’da başlayan kura çekimini heyecanla takip etti. İsmi kurada çıkanlar ise sevinçlerini yanındaki arkadaşları ile kimisi de telefonda ailesine haber vererek yaşadı.

30 Kişinin belirlendiği kuranın sonunda ismi çıkan vatandaşlar 3 Nisan Pazartesi günü itibari ile yeni görevlerine başlayacak.

İŞRE KURADA İSMİ ÇIKANLAR

Selvi Zorlu, Semra yılmaz, Fatma Erdoğan, Nebahat Demir, Hatice Türkkan, Feride Karip, Seyitali Kuruoğlu, Zeynep Yılmaz, Dilek Sarıgül, Yaşar Eryılmaz, Esma Çam, Kıymet Avcı, Mehmet Emin Kahraman, Kezban Kurt, Şerife Köş, Saniye Dereli. Adem Ömür, Ayşe Işık, Ayşe Cihangir, Mehmet Yılmaz, Bekir Çiftçi, Ayşen Deniz, Ramazan Çelik, Cemil Bilgiç, Hamiyet Tufan, Fatma Deniz, Esma Yonga, Gürkan Yonga. Ali Kopuk. Cemile Duman