İlçemiz ve Kırsal Mahallelerimize 4 Halı Saha Yapıldı

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın Spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu Halı Saha projeleri sonrasında İlçemiz merkezi, Kavacık, Durabeyler ve Delice mahallelerimize 4 yeni halı saha kazandırıldı.

26 Temmuz 2016 Saat: 16:50

1 Kasım Seçimleri öncesinde Durabeyler ve Delice Mahallelerinde seçim çalışmaları yürüten ve Milletvekili seçilmesi halinde bu mahallelere Halı Saha kazandırma sözü veren Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan bu sözünü yerine getirdi.

Spor Toto’ya sunulmak üzere halı saha projesi hazırlanmasını yönünde Başkan Bahçavan’a bilgi veren Kasım Bostan, sözünün arkasında durarak ilçeye 4 halı saha kazandırdı. Geçtiğimiz aylarda başlatılan zemin çalışmalarının ardından ü Dursunbey YİBO, Durabeyler, Delice ve Kavacık mahallelerine standartlara uygun dört halı saha yapıldı. Yüklenici firma tarafından iki ay gibi kısa sürede tamamlanan halı sahaların etrafı ve üstü tel örgülerle kapatıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan’ın özel girişimleri ile İlçemiz merkezdeki YİBO, Kavacık, Durabeyler ve Delice Mahallelerimize 4 adet suni çim zeminli halı sahayı bu mahallelerimize kazandırdık. Bu süreçre bizlere destek olan Balıkesir Milletvekilimiz sayın Kasım Bostan’a, hazırladığımız projeleri kabul eden Spor Toto Teşkilat Başkanımız sayın Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. Halı sahalarımız 4 yerde de faal olarak hizmet vermeye başladı. Özellikle bu mahallerimizde ki çocuklarımız sahaları şu an da boş bırakmıyor. Sosyal faaliyetler açısından geçlerimiz için güzel bir kazanım olan bu sahalarımız ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Ücretsiz olarak hizmet verecek olan Halı sahaların çevre düzenlemesi de önümüzdeki günlerde başlayacak. Bu sahaları mahallelerine kazandıran herkese teşekkür eden çocuklar ve gençler, bu sahalarda turnuvalar düzenlemek istediklerini belirttiler.