İlçemiz'de 19 Mayıs Kutlandı

İlçemizde 19 mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı Cumhuriyet Alanın'da yapılan programla kutlandı.

19 Mayıs 2016 Saat: 10:51

Dursunbey'de 19 mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı resmi törenler ile kutlandı. Sabah 10.00'da başlayan programda ilk olarak Dursunbey Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürlüğü çelengi Atatürk büstü önüne konuldu.

Çelenk koyma programının ardından resmi törenlere geçildi.  Saygı Duruşu ve istiklal marşı ile devam eden programda çeşitli okullardan öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı ve Gençliğe Hitabe’yi okudular. Konuşmaların ardından Dursunbey Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi folklor ekibi bir gösteri gerçekleştirdi.

Programın sonunda 19 Mayıs Haftası sebebi ile düzenlenen çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.