İlçemiz'de 23 Nisan Kutlandı

Dursunbey’de 23 Nisan Etkinliklerinin Resmi töreni olumsuz hava şartları sebebi ile ertelenmişti. 23 Nisan kutlamaları bugün Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda minik öğrenciler ve efeler çeşitli gösteriler yaptı.

25 Nisan 2017 Saat: 12:32

23 Nisan Pazar günü Dursunbey’de olumsuz hava şartları sebebi ile törenler ileri bir tarihe ertelenmişti. 23 Nisan Çocuk bayramı etkinlikleri 25 Nisan Salı günü sabah 10.30’da Cumhuriyet meydanında gerçekleşti.

Törene Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Başar Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Jandarma Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Siyasi Parti Başkanları, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Çeşitli okullardan öğrenciler şiirlerini seslendirdi.
Daha sonra ise Sadullah Özer İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteri gerçekleşti. Beğeni Toplayan bu gösterinin ardından ise Sevgi Ağralı’nın hazırlamış olduğu Efe gösterilerine geçildi. Dikkat çekildi kareografilerin olduğu gösteride atlı efe ve efe grubu büyük alkış alırken, gösteriyi 60 kişi gerçekleştirdi.

İcabı GÜL
25 Nisan 2017 Saat: 19:31
23 Nisan coşkumuzda bize destek olan Mesleki Eğitim İdarecilerine ve Halk oyunları hocalarımıza teşekkür ederiz. Güzelliğe güzellik kattınız.