İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Zafer Bayramı kutlamaları Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de Resmi törenle kutlandı.

30 Ağustos 2016 Saat: 10:56

Dursunbey’de 30 Ağustos Zafer Bayramı saat 10.30’da Cumhuriyet meydanında yapılan resmi törenle kutlandı. Sade bir törenle geçen kutlamalara Balıkesir Vali yardımcısı Bayramali Köse, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı  Üsteğmen Başar Akın, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Emniyet Müdürü Sinan Tunçel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Törende ilk olarak Atatürk anıtı önüne çelek ve mozoleler konulurken, daha sonra ise Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı  Üsteğmen Başar Akın yaptı. Konuşmaların ardından ise çeşitli okullardan öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından 30 Ağustos törenleri son buldu. Törenin ardından Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.