İlçemizde Bayram Şenlik Havasında Geçecek

Belediyemiz Bayramın 2. ve 3. Gününde Saz mesire alanında çocuklara özel etkinlikler düzenleyecek.

01 Temmuz 2016 Saat: 23:19

Sosyal Belediyecilikte örnek olarak gösterilen Belediyelerden birisi haline gelen Dursunbey Belediyesi, Ramazan Bayramında da Sosyal etkinliklere hız kesmeden devam edecek. Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile Saz mesire alanında Bayramın 2 ve 3. Günlerinde gerçekleşecek olan etkinliklerde özellikle çocuklar unutulmaz bir Bayram yaşayacak.

ŞİŞME OYUN ALANLARI VE SÜRPRİZ ETKİNLİKLER

Bayramın ikinci günü saat 18’de Saz mesire alanında gerçekleşecek olan etkinliklerde bir çok şişme oyun alanı ücretsiz olarak hizmet verecek. Ayrıca Sihirbazlardan ilizyon gösterileri, Palyaçolar,  Yüz Boyama atöltesi, animatörler, Animasyon grupları ve birçok ikram Dursunbeyli çocuklarla buluşacak.

ORMAN TIRI TEKRAR DURSUNBEY’DE

Geçtiğimiz yıl Panayır’da Saz mesire alanında müthiş etkinliklere ev sahipliği yapan Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne ait Orman tırı’da Bayramda Dursunbeylilerin hizmetinde olacak. Dev led ekranda karaoke yarışmalarının gerçekleşeceği tırda ayrıca bir çok sahne gösterisi de yer alacak. Çocuklar ve vatandaşlar ayrıca Orman tırında yer alan 3D sinema ile keyifli dakikalarda geçirecekler.