İlçemiz'de Beşiktaş Taraftarından Örnek Davranış

İlçemizde bir grup Beşiktaş taraftarı 2015-2016 sezonu şampiyonluğunun kutlamalarını Şehitlere saygı amacı ile farklı bir şekilde kutladı.

19 Mayıs 2016 Saat: 22:50

Süper Ligde Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ın coşkulu taraftarı Türkiye’nin dört bir yanında şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirdi. Dursunbey’de ki bir grup Beşiktaşlı taraftar ise kutlamaları Şehitler adına düzenledikleri pilav ayran ve tatlı hayrı ile sürdürdü.

Dursunbey Kent Meydanında bulunan Şehitler anıtı önünde bir program düzenleyen taraftarlar, Güneydoğu’da süren çatışmalar ve Şehit olan asker ve polislere saygı amacı ile eğlence programlarını iptal ettiler. Meydan’da vatandaşlara pilav ayran ikramında bulunan taraftarlara Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Ali Aygüzar, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Şehit Faruk Gezen’in Babası Arif Gezen’de destek verdi. Şampiyonluk sonrası büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden bir taraftar, Güneydoğu’da süren çatışmalarda Şehit düşen askerler varken davullu, zurnalı bir eğlence düşünmek bile istemediklerini belirtti.

Dursunbey Kaymakamı ve Dursunbey Belediye Başkanı da Beşiktaşlı taraftarları bu örnek davranışlarından dolayı kutladı.