İlçemizde Binlerce Vatandaşımız Meydanlara Indi

Dursunbey'de, tüm yurtta olduğu gibi iki gün boyunca binlerce insan sokaklara döküldü. İlk olarak Belediyemiz önünde toplanan vatandaşlarımız, Türk bayrakları ile meydanlara akın etti.

18 Temmuz 2016 Saat: 09:44

Dursunbey Belediyeden anonslar yapılırken, Meydana inmek isteyen vatandaşlar için minibüsler görevlendirildi.

Genç yaşlı, kadın erkek ve çocuk demeden binlerce insan sokaklara döküldü. Cumhuriyet meydanında halka seslenen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan sabaha kadar demokrasi nöbeti tutacaklarını ifade etti. Toplumun her kesiminden, her partiden Vatanına sahip çıkan binler Belediye önünden topluca ilk olarak Kent Meydanına hareket etti. Burada yapılan duanın ardından Saygı Duruşu ve istiklal marsı okundu. Kent meydanına sığmayan kalabalık daha sonra Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Burada Polise destek çıkan binler adına Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan İlçe Emniyet Müdürümüz Erol Akar'a sarılarak halk olarak arkalarında olduklarının mesajını verdi. Daha sonra Eminbey Caddesi üzerinden İlçe Jandarma Komutanlığına hareket eden binler Jandarma'ya da sahip çıkarak onlara da Belediye Başkanı düzeyinde destek oldu.

YSK Başkanı Sadi Güven'in de katıldığı yürüyüşün ardından binler Cumhuriyet Meydanında Demokrasi nöbetine geçti. Orman Bölge Müdürlüğüne ait tır’da yapılan çeşitli programların ardından coşkulu kalabalık gece nöbetine devam etti.