İlçemizde Çanakkale Zaferimiz Kutlandı

İlçemizde 18 Mart 1915 Çanakkale şehitleri anma programı Cumhuriyet Alanında yapılan resmi tören ile başladı.

18 Mart 2016 Saat: 11:35

18 Mart 1915 Çanakkale şehitleri anma programı 101. yılı etkinlikleri, Dursunbey Cumhuriyet Alanında yapılan çelenk töreni ile başladı. Törene İlçe Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkan vekilimiz Sadettin Aslan, Garnizon Komutanımız Yüzbaşı Ali Aygüzar, Cumhuriyet Başsavcımız Aycan Üründül, İlçe Emniyet Müdürümüz Erol Akar, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, Gaziler, Askerler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk büstü önüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığımız ve muharip gaziler derneğinin çelenkleri sırası ile konuldu. Daha sonra Saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden resmi tören burada son buldu. Program daha sonra Çok programlı Lise yurdu konferans salonunda düzenlenen Çanakkale programı ile devam etti.

Çanakkale zaferi etkinlikleri Dursunbey Müftülüğünün okuyacağı mevlid programı ve Belediyemiz tarafından yapılacak olan Üzüm hoşafı ve çeşitli ikramlar ile devam edecek.