İlçemizde Doğa Yürüyüşleri Başladı

Belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü, Dursunbey Orman İşletmesi ve Alaçam Orman İşletme Müdürlüklerinin desteği ile İlçemizde doğa yürüyüşleri başlatıldı.

06 Nisan 2016 Saat: 10:27

Doğa sporları bakımından oldukça elverişli bir yapıya sahip olan İlçemizde keşfedilmeyen doğal güzelliklerini tanıtmak amacı ile yeni bir proje başlatıldı. Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Dursunbey Orman İşletmesi ve Alaçam Orman İşletme Müdürlüklerinin destekledikleri proje kapsamında İlçemizin doğal güzelliklerinin tanıtılması ve vatandaşlarımızın kaynaşması amacı ile tertip edilen Doğa Yürüyüşlerinin ilki 3 Nisan Pazar günü Yayla Bölgesine gerçekleştirildi.

Doğa yürüyüşü hakkında bilgi veren Mustafa Karaduman; “Katılımcılar arasında çocukların da bulunduğu yürüyüşümüz üç saat sürdü. Değirmenciler Mahallesi ile Yayla Bölgesi arasında yaklaşık olarak 12 km'lik bir parkurda yapılan yürüyüş son derece güzel ve sağlıklı geçti. Sabah saat 07.30 da Kent Meydanından başlayan faaliyet Akşam 19.00 da yine Kent Meydanında son buldu. Bize bu projede destek veren Belediyemize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Orman işletme müdürlüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi.