İlçemizde Kurban Öncesi Mobil Mezbahane Hizmete Açılacak

İlçemize, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan mobil mezbaha Kurban Bayramından önce hizmete açılmış olacak.

28 Temmuz 2016 Saat: 13:44

Dursunbey’e yapılacak olan Mezbaha için, Mevcut hayvan Park’ta bulunan alanda çalışmaların kısa süre içinde başlayacağını belirten Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığının bu alanda çalışmalara kısa süre içinde başlayacağını belirtti.

Dursunbey’de 2013 yılında kapatılan mevcut mezbahanın ardından özellikle Kasaplar ve vatandaşlar büyük sıkıntı yaşarken, hayvan kesimi yapacak vatandaş ve esnaflar Kepsut yada Balıkesir’de bulunan mezbahalara gitmek zorunda kalıyordu. Vatandaşların bu çileden kısa süre sonra kurtulacağını belirten Başkan Bahçavan; “ Eski YSE şimdi ise Büyükşehirimizin Şantiyesinin yanında bulunan Hayvan Parktaki bir alanı mezbaha yapımı için tahsis ettik. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Dairesi mobil mezbahanın yapımına kısa süre sonra başlayacak. Kurban Bayramı öncesinde inşallah bu mezbahane hizmete açılacak” dedi.