İlçemiz'de Kütüphaneler Haftası Kutlandı

İlçemizde Kütüphaneler haftası ilçe Halk kütüphanesinin hazırladığı program ile Şehitler Anıtımız önünde gerçekleşti.

29 Mart 2016 Saat: 15:21

Dursunbey İlçe Kütüphanesinin rganize ettiği 52. Kütüphaneler Haftası etkinliği programı Kent Meydanında bulunan Şehitler anıtımız önünde gerçekleşti. Programa İlçe Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Jandarma Bölük Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, çeşitli okulların Müdürleri, Okul Öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kent Meydanında kitap okuma programı ile başlayan programda Protokolde öğrenciler ile birlikte kitap okudu. Kitap okuma etkinliğinin ardından ise Kütüphane haftası programına geçildi. Programda İlçe Kütüphanesinden en çok kitap alıp okuyan öğrencilere Bisiklet, Tablet, oyun setleri ve kitap gibi bir çok hediyeler dağıtıldı.