İlçemizde Sinyalizasyon Sistemi Devreye Girdi

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın girişimleri ile İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Balıkesir Caddesindeki Kavşağa geçtiğimiz haftalarda kurulan sinyalizasyon sistemi devreye girdi.

23 Mart 2016 Saat: 16:43

İlçemizde trafiğin yoğun olarak yaşandığı, Balıkesir Caddesi Lise kavşağında Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen trafik düzenlemeleri kapsamında, bu caddede geçtiğimiz haftalarda kurulan sinyalizasyon sistemi çalışmaların bitmesinin ardından devreye girdi.

İlçemizde trafik açısında tehlike arz edebilecek kavşaklara sinyalizasyon sitemi kurulmaya devam edeceği öğrenilirken, ilk etapta kent meydanında bulunan kavşakta düzenleme sinyalizasyon çalışması yapılacağı öğrenildi.
Sinyalizasyon sistemi hakkında bilgi veren Dursunbey Belediyesi zabıta amiri Rüştü Oktay, “Bu kavşakta yaşanan veya yaşanması olası trafik kazalarının engellenmesi için kurulan sistem yayalarında güvenliğini sağlıyor. Özellikle sabah saatlerinde ve okul çıkışlarında yaşanan yoğunluk sebebiyle kontrolsüz geçiş sağlanan kavşaktaki karışıklık, kurulan sinyalizasyon sitemi, kurulan sinyalizasyon sistemi ile giderilecek. Sürücülerimizin ve yayalarımızın trafik kurallarına uymalarını talep ediyoruz” dedi.