İlçemizde Tarımsal Üretime İvme Kazandıracak Göletler Kurulacak

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçemizde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ile birlikte DSİ 25. Bölge Müdürlünü ziyaret eden Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, 25. Bölge Müdürü Erol Şenöz’ün izinli olması sebebi ile Bölge Müdür Yardımcısı Çetin Aydoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Devlet Su İşleri (DSİ)’nin 2016 yılında Dursunbey’de yapacağı yatırımların görüşüldüğü ziyarette Başkan Bahçavan, İlçe merkezinde uygulanacak olan kapalı sulama sistemi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Bahçavan geçtiğimiz 2015 yılında projenin uygulanacağı Eminbey caddesinde kazı çalışması gerçekleştirdiklerini, bu çalışmaların ardından ise DSİ’nin yapacağı proje sebebi ile caddenin geçici olarak asfaltlandığını hatırlattı. DSİ’nin yapacağı bu projeyi önemsediklerini ifade eden Başkan Bahçavan, su kaybının minimum seviyelere ineceği bu proje sayesinde tarla ve bahçe sahiplerinin de damlama sistemler ile daha verimli üretim yapacağını belirtti. Konu hakkında konuşan Bölge Müdür Yardımcısı Çetin Aydoğan’da bu proje’yi 2016 yaz aylarında tamamlamayı düşündüklerini söyledi

DURSUNBEY YENİ GÖLETLER İLE TARIMSAL İVME KAZANACAK

25. Bölge Müdür Yardımcısı Çetin Aydoğan Dursunbey’de ayrıca iki gölet projelerinin bulunduğunu da hatırlattı. Adaören ve Çınar Mahallelerinde yapılacak olan Sulama göletlerinin bölge halkı için büyük önem taşıdığını ifade eden Aydoğan, Tarım alanında Dursunbey’in bu bölgelerinin üretimde ivme kazanacağını belirtti. Projelerin takipçisi Başkan Bahçavan’a ve AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Aydoğan, DSİ olarak Dursunbey’i de önemsediklerini vurguladı.