İlçemizde 'Tek Kurşun Atış Müsabakaları' Düzenledi

Belediyemizin katkıları Avcılık Atıcılık ve Balık Avcılığı Derneğinin organizesi ile İlçemizde Tek Kurşun Atış Müsabakaları düzenlendi.

06 Haziran 2016 Saat: 13:44

Dursunbey Avcılık Atıcılık ve Balık Avcılığı Derneği tarafından organize edilen, Belediyemiz tarafından da desteklenen Tek kurşun musabakalarıyine heycan dolu dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Dernek yetkilileri her yıl çeşitli müsabakalar düzenleyerek  Avcıların birlik ve Beraberlik içerinde olmalarının sağlandığı belirtildi. Dernek Başkanı Mehmet Karyağar; "Üyelerimiz arasında ve çeşitli ilçe ve illerden Avcı arkadaşlarımızın katıldığı, Av sezonunun kapalı olduğu bir tarihte bu tür organizasyonlar düzenleyerek, aynı zamanda kaçak avcılığın önünü de kapatmak amacı ile her yıl organizasyonumuzu yapmaya çalışıyoruz. Bu  organizasyona Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediye Başkanlığı ve çeşitli Esnaf arkadaşlarımızın katkıları  ile bu organizasyona destekleri bulunmaktadır. 5 Haziran Pazar günü yapılan Tek Kurşun Müsabakaları'nda bizlere destek veren herkese teşekkü ediyoruz" dedi.

Avcılık Atıcılık ve Balık Avcılığı Derneği Tek Kurşun Müsabakalarına Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Belediye Medclis Üyem,z Vacit Kahvecioğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy ve Avcılar ile av meraklıları katıldı. Dursunbey Kaymakamı  Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’da birkaç atış yaparak Avcılar kadar marifetli olduklarını gösterdiler.  Müsabakaların sonunda Dereceye girenlere Ödüllerini Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan verdi.