İlçemizde Yollar Genişliyor

Belediyemiz tarafından İlçe merkezimizde başlatılan çalışmalar kapsamında, özellikle sürücüler ve esnaflar açısından sıkıntı yaratan dar yollar genişletilmeye başladı.

02 Mayıs 2016 Saat: 09:46

Geçtiğimiz haftalarda çarşı merkezinde teknik ekibi ile birlikte inceleme yapan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yapılacağını belirtmişti. Bu kapsamda Subaşı Caddesinde başlayan çalışmalar kapsamında eski taşlar sökülerek yenileme ve düzenleme çalışması başlatıldı.

ŞEHİT TEKELİOĞLU MEYDANI YENİLENİYOR

Ceplerin tamamen kaldırıldığı yeni yollarda tek taraflı park uygulaması yapılacak. Engelli vatandaşlarımıza uygun olarak yapılan yeni kaldırımlarda ise yolda kullanılan parke taşları kullanılmayacak. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda mezarı başında anılan şehit Lütfü Tekelioğlu’nun silah arkadaşlarına yeniden yapılacak olan Şehit Lütfü Tekelioğlu meydanın yenilenen projesini gösteren Başkan Bahçavan bu meydanda da çalışma başlattı. Eski çeşme ve dinlenme alanının yıkıldığı bölgede modern bir meydan düzenlemesi de yapılacak.

Çarşı merkezinde başlatılan çalışmlar Tahir Tural Caddesi, Mezarlık arası ve Sipahi Sokak’ta da devam edecek.