İlçemizin yeni Kaymakamı Nurettin Yücel Oldu

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Sakarya Vali Yardımcısı Nurettin Yücel, Dursunbey Kaymakamlığına atandı. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ise Gaziantep Vali Yardımcısı oldu.

01 Aralık 2016 Saat: 10:57

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Gaziantep Vali yardımcılığı görevine atandı. Yaşar Aksanyar'dan boşalan 1. Derece Dursunbey kaymakamlığı görevine ise Sakarya Vali Yardımcısı Nurettin Yücel getirildi.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de İçişleri Bakanlığı bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. 5 yıldır Dursunbey halkının sevgilisi haline gelen Kaymakam Yaşar Aksanyar, Gaziantep Vali yardımcılığına atandı. Bu kararı Watsapp'ta kurduğu grupla dostlarına duyuran Kaymakam Yaşar Aksanyar; "Aziz dostlar , saat 04 30 itibariyle Gaziantep Vali Yardımcılığı'na atandım Allah utandırmasın" mesajını paylaştı. Bu mesajın ardınan gelen cevaplarda Kaymakam Aksanyar'ın İlçeden ayrılacak olması vatandaşları üzdüğü gözlemlendi.

Görev süreci Boyunca ilçemizin gelişim ve değişimi için yoğun çaba harcayan,Sayın Kaymakamımız Yaşar Aksanyar'a üstün gayretlerinden dolayı Dursunbey Belediyesi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz. yeni Göreviniz hayırlara vesile olsun.

DURSUNBEY'İN YENİ KAYMAKAMI NURETTİN YÜCEL