İlk Oruç Şehit Ailesi İle Açıldı

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız aileleri ile birlikte Ramazan Ayının ilk orucunu Şehidimiz Faruk Gezen’in ailesi ile birlikte açtı.

07 Haziran 2016 Saat: 13:44

Dursunbey protokolü Ramazan ayının ilk gününde iftarını Şehit Faruk Gezen’in ailesi ile birlikte açtı. Şırnak’ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz aylarda seyir halindeki zırhlı aracın geçişinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Faruk Gezen’in Durabeyler mahallesindeki ailesini ziyaret eden Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar ve eşi, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve eşi, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy ve Kaymakamlık Sosyal Hizmetler Müdürü Mesut Gültekin şehit ailesi ile birlikte iftar yaptı.

Ramazan ayının ilk gününde kendilerini yalnız bırakmayan Dursunbeyli yöneticilere teşekkür eden Şehit Babası Arif Gezen, konuklarını mahalle girişinde karşıladı. İftar öncesinde aile ile birlikte bir süre sohbet eden protokol daha sonra okunan Akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açtı. Yemek sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan; “Vatanı uğruna hiç çekinmeden canını feda eden değerli kardeşimiz Faruk Gezen’in biricik ailesi ile birlikte şu mübarek ayın ilk gününde oruçlarımızı açtık. Değerli Kaymakamımız ile birlikte Şehit ailemizin her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Bu sebeple Ramazan ayının ilk gününde ailemizi yalnız bırakmak istemedik. Yüce mevlam şehidimize Rahmet eylesin” dedi.