Karne Kapları Belediyemizden

İlçemiz genelinde toplam 6 bin 360 öğrenci karne sevşnci yaşadı. Sadullah Özer İlkokulunda düzenlenen karne törenine Kaymakamımız Yaşar Aksanyar ile Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’da katıldı. Belediyemiz İlçemiz genelinde karne alan öğrencilerimize sürpriz yaparak karne kabı hediye etti.

17 Haziran 2016 Saat: 12:47

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde ana sınıfı, ilk ve orta öğretim okullarında öğrenim gören toplam 6 bin 360 öğrenci yılsonu tatiline girdi. Karnelerini alan öğrenciler sevinç ve hüznü bir arada yaşadı. Notları yüksek olanlar sevinç gözyaşı dökerken zayıf alanların ise endişesi gözlerine yansıdı.

KARNE KAPLARI BELEDİYEMİZDEN

Sadullah Özer İlkokulu 3/C ve 4/D sınıflarında düzenlenen karne alma programına Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir katıldı. İlk olarak 3/C sınıfında öğrenim gören öğrencilere karnelerini veren Kaymakam ve Belediye Başkanımız 2015/2016 eğitim öğretim yılını tamamlayan tüm öğrencileri kutladılar. Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar Eğitime verdiği destekle her zaman gönüllerde taht kuran Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı tebrik ederken, Kaymakamımız Yaşar Aksanyar öğrencilere karne kabı hediye eden Başkan Bahçavan’a öğrenciler adına teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğrenciler protokol mensuplarının elinden karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar. Karnelerin verilmesinin ardından ise öğrenciler ile toplu hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam ve Belediye Başkanımız öğrenciler ile birlikte sıralara oturdular. Daha sonra 4/D sınıfına geçen protokol burada da öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Programın ardından konuşma yapan Dursunbey Milli eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. TEOG sınavlarında 3 Türkiye şampiyonu çıkardıklarını ifade eden Gökdemir, Öğrencilere ve velilerine teşekkür etti. Milli Eğitim İlçe Müdürü Ümit Gökdemir ayrıca karnesi zayıf olan öğrencilerin üzülmemesi gerektiğini ifade ederken, velilerden de olumsuz davranışlarda bulunmamaları gerektiğine vurgu yaptı. Öğrencilere karnelerini dağıtan öğretmenler, tatilde bol bol Kitap okumalarını tavsiye ederken bazı ödevler vererek bu 15 günlük süreyi iyi değerlendirmelerini istedi. Okullarda Belediye tarafından dağıtılan Karne kapları içinde teşekkür eden Gökdemir, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın kendilerine her zaman destek olduğunu ifade etti.