Kaymakam Temizkan'a Veda

Nusaybin'e tayini çıkan Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan için Belediyemiz tarafından veda programı düzenlendi.

23 Temmuz 2020 Saat: 09:03

Yaklaşık iki yıldan bu yana İlçemizde görev yapan ve Nusaybin'e tayini çıkan Kaymakamımız Emrullah Temizkan onuruna Belediyemiz tarafından düzenlenen veda programına İlçe protokolümüz katıldı.

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'ın ev sahipliği yaptığı veda programına, önceki dönem YSK Başkanı Sadi Güven'de katılım sağladı. Yaptığı hizmetler için Kaymakam Emrullah Temizkan'a teşekkür eden Başkanımız, yeni görev yeri Nusaybin'de de başarılar diledi. Program'da veda konuşması gerçekleştiren Kaymakam Temizkan, hizmet etmekten onur duyduğu Dursunbey'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Dursunbeylilerden ve katılımcılardan helallik isteyen Kaymakam Temizkan, program için Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'a da teşekkür etti...