Kıbrıs Gazimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlçemize bağlı Durabeyler mahallesinde yaşayan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazimiz köyünde yapılan askeri törenle defin edildi.

12 Mayıs 2016 Saat: 10:54

İlçemize bağlı Durabeyler mahallesinde ikamet eden 63 yaşındaki Kıbrıs gazisi Mustafa Sertdemir geçirdiği bir hastalık sebebi ile hayata gözlerini yumdu. Gazinin ölümünün ardından Durabeyler mahallesinde dün öğle namazı öncesi askeri tören düzenlendi.

Törene Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanımız Ali Aygüzar, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Askeri personel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan Öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Gazinin naaşını mezara kadar askerler taşıdı. Protokol ve katılımcılar mahalle mezarlığına defin edilen gazinin yakınlarına başsağlığı diledi.