Kralın Diş Ağrısı Tiyatrosuna İlgi Yoğun Oldu

Belediyemiz 23 Nisan Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunu İlçemiz çocukları ile buluşturdu. Kralın Diş Ağrısı isimli tiyatro oyununa ilgi yoğun oldu.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
18 Nisan 2016 Saat: 22:14

Belediyemiz 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Sosyal bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Belediyemiz Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatrosunu ilçemizde bulunan yaklaşık bin beşyüz çocuk ile buluşturdu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde iki seans halinde gösterime sunulan Kralın Diş Ağrısı isimli oyuna İlçede bulunan okullardan öğrenciler katıldı.

Pekcan Türkeş’in yazdığı, Ertan Akman’ın yönettiği ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyun, 4 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap ediyor. Diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Dekor ve kostümlerinde Murat Şimşek, ışıkta Haluk Sayılır ve müzik düzenlemede de Müge Açık düşünenler’in görev aldığı oyunda Şehir Tiyatrosu oyuncuları Ertan Akman, Serdar Soyer, Bülent Uçar, İpek Zeylan, Deniz Gürsucu, Uğur Serener ve Eren Topçak rol aldı.

BELEDİYE’DEN ÇOCUKLARA TİYATRONUN KONUSUNA UYGUN BİR HEDİYE

Tiyatro gösterisinin sonunda Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Çocuklar tarafından büyük beğeni toplayan oyunun sonunda Belediyemiz tarafından diş fırçası ve diş macunu da hediye edildi.