Kuzköy-Tezlik-Doğancılar-Gökçedağ-Kazankuzu Yolu Asfaltlandı

İlçemizde devam eden asfalt çalışmaları kapsamında 12 kilometrelik Kuzköy-Tezlik-Doğancılar-Gökçedağ-Kazankuzu yolu asfaltlanarak trafiğe açıldı.

04 Ağustos 2016 Saat: 12:06

İlçemizin dört bir yanında devam eden Asfaltlama çalışmaları kapsamında Kuzköy-Tezlik-Doğancılar-Gökçedağ-Kazankuzu yolunun yapımı tamamlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri Dairesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında temel ve alt temel çalışması bitirilen yolda geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Akif Kandemir ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Dursunbey Şefi Vacit Kahvecioğlu çalışanlardan bilgi aldılar. Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan; “İlçemizin dört bir tarafında devam eden asfalt çalışmaları durmaksızın devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Girencik, Çakmaklı ve Yumruklu yolları asfaltlanmıştı. O bölgeden öncede bildiğiniz üzere Gazallidere ile Bigadiç Kürsü yolu asfaltlanmıştı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz şimdide canla başla bu yolumuzu tamamladılar. Ben Başta sayın Başkanımız Ahmet Edip Uğur olmak üzere, Daire Başkanımıza, Çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemiz genelinde asfalt çalışmalarımız planladığımız program dahilinde devam edecek” dedi.

Bu mahallelerimizde vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile bir araya gelen Başkan Bahçavan ve beraberindeki heyete mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.