'Merhaba Bebek' Projemiz Devam Ediyor

Belediyemizin 2014 yılında Başlattığı 'Merhaba Bebek' projesi ilçemiz kırsal mahalleleri dahil olmak üzere aralıksız sürüyor. Belediyemiz bu ay 32 Bebeğe 'merhaba' dedi

‘Merhaba Bebek’ projesiyle Dursunbey ilçe genelinde bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Dursunbey Belediyesi Beyaz masa ekipleri, ailelerin mutlu günlerinde hem yanında oluyor, hem de sevinçlerine ortak oluyor. Beyaz Masa ekipleri bu ay Dursunbey genelinde dünyaya gelen 32 bebeğe ‘Merhaba Bebek’ dedi.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla örnek olan Dursunbey Belediyesi, doğumdan ölüme vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. “Merhaba Bebek” projesi kapsamında bebek sahibi olan vatandaşlar, Belediye beyaz masa ekipleri tarafından ziyaret edilerek sevinçlerine ortak olunuyor. Yeni doğum yapmış ya da yapacak anne adaylarına destek olmak ve dünyaya gözlerine açan bebeği güzelliklerle karşılamak için harekete geçen Dursunbey Belediyesi, “Merhaba Bebek” projesi ile 2014 yılından bugüne kadar yüzlerce Bebeğe de merhaba dedi. Bu ay içerisinde ise Dursunbey genelinde 32 bebeğe Merhaba diyen Belediye ekipleri Kırsal mahalleler dâhil olmak üzere hediyeleri ailelerin evlerine giderek teslim ediyor.
Proje kapsamında Dursunbey sınırları içerisinde yaşayan ve yeni doğum yapmış ya da yapacak anne adaylarının bebeklerine buket haline getirilmiş olan Bebek kıyafetleri ve  sürpriz hediyeler Belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerine teslim ediliyor. 0-3 ay arasındaki bütün bebeklere verilen hediyelerde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın bir de mektubu yer alıyor.

Projeden maddi durumu iyi olsun, olmasın Dursunbey sınırlarında yaşayan bütün vatandaşların yararlanabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “Doğum ve doğumdan sonraki süreç aileler için maddi yönden külfetli bir süreç. Her aile bebeklerine güzel bir yuva hazırlamak ve onları iyi şartlarda yetiştirmek ister. İşte biz de bu aşmada çorbada bir tuzumuz olsun istedik ve bu projeyi hayata geçirdik. İlçemizde yaşayan ve dünyaya gözlerini açan bebeklerimize annelerine çeşitli hediyeler takdim ediyoruz etmeye de devam edeceğiz.” dedi.