Mezarlığımız Yüz Değiştiriyor

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın talimatı doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi İlçe mezarlığımızda bulunan binlerce mezarın toprağı değiştirilerek çiçek ekimi ve mezar bakımı yapılıyor.

08 Eylül 2016 Saat: 13:56

Göreve geldiği ilk günlerde İlçe mezarlığımızda başlattığı çevre düzenlemesi, aydınlatma, kaldırım ve yol yenileme çalışmaları ve duvar çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, şimdide tüm mezarları bakıma aldı. Köklü bir değişimin yaşandığı Dursunbey mezarlığında geçtiğimiz aylarda da ağaçlar bakıma alınarak budama işlemleri gerçekleştirilmişti. Ramazan Bayramı sonrasında ise mezarlık içindeki binlerce mezarın topraklarının yenilenmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan sona yaklaşılan çalışmaları yerinde inceledi.

TÜM MEZARLARA ÇİÇEK EKİMİ YAPILACAK

Mezarlıkta çalışmalarını sürdüren ekibe gayretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan mezar için düzenlemelerin arife gününden önce tamamlanmasını istedi. Mezarlık içinde bulunan Şehit mezarlarını da inceleyen Başkan Bahçavan, Bayrak ve çiçek yenileme işlemlerinin de yapılmasını istedi. Mezarlığın tamamında yapılan çalışmalar esnasında adeta şantiyeye dönen mezarlıkta tüm mezarlara da çiçek ekimi yapılmasını isteyen Başkan Bahçavan, mezar içinde de kullanılmayan eski depo tarzı kamelyaların yıkılmasını istedi.

Belediyemiz tarafından sürdürülen bu çalışmalar kapsamında Kurban Bayramında tamamen yenilenecek olan Dursunbey Mezarlığında ziyaretçilere de mezarlara ekmeleri için çiçek hediye edilecek.