Mine'nin Yüzü Hep Gülsün Diye

Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Hacı Ahmet Pınarı mahallesinde ikamet eden Doğuştan engelli 19 yaşındaki Mine Karaca’nın hayallerine Dursunbey Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile kavuştu.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
25 Mayıs 2017 Saat: 15:52

Dursunbey’e bağlı Hacı Ahmet Pınarı mahallesinde ikamet eden 19 yaşındaki Mine Karaca hayal ettiği gezi, piknik ve akülü aracına kavuştu. Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde evinde ziyaret edilen Mine en büyük hayalinin Akülü bir araç ve Dursunbey Suçıktı’da piknik ortamında alabalık yemek olduğunu belirtmişti. Bunun üzerine harekete geçen belediye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bu hayali kısa süre içinde gerçeğe dönüştürdü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Daire başkanlığından teslim alınan Akülü araç Belediye Sosyal Hizmetler Müdürü Fahri Bahçavan tarafından Mine Karaca ve ailesine teslim edildi. Aracının gelmesinden büyük memnuniyet duyan Karaca, ertesi gün ise Belediye Beyaz masa ekibi tarafından evinden alınarak Dursunbey’e getirildi. Suçıktı’da kendisi için özel olarak hazırlanan kamleyaya annesi ile birlikte gelen Mine hayatının en mutlu günlerinden birisini geçirdiğini söyledi. Balonlarla süslenen kamelyada Alabalık ve piknik keyfi yapan Mine daha sonra ise Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile bir araya geldi. Başkan Bahçavan Mine’ye sarılarak mutluluğuna ortak olurken o gün çekilen fotoğraflarla birlikte mineye istediği baget ayakkabıyı da hediye etti.

Gününü Dursunbey’de geçiren Mine Karaca’nın ailesi de bu özel günü kenlerine yaşattığı için Dursunbey  Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve ekibine teşekkür etti.