Minik Öğrenciler Başkanımızdan Pankartla Park İstedi

Dursunbey Raif Eriş Anaokulunu ziyaret eden Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan minik öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

11 Nisan 2016 Saat: 17:14

İlçemizde eğitim kalitesi ile isminden sıklıkla bahsettiren Raif Eriş Anaokulunun minik öğrencileri Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı okullarına davet etti. Bu nazik daveti geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, 11 Nisan Pazartesi günü okulu ziyaret etti. Başkanımızı kapıda ‘okulumuza Hoşgeldiniz’ pankartı ile karşılayan minikler, Başkan Bahçavan’a kendi elleri ile yaptıkları çiçek buketini de takdim ettiler.

Karşılamanın ardından Okul Müdiresi İnci Akar ve okul görevlileri ile birlikte sınıfları ziyaret eden Başkan Bahçavan burada öğrencilerle sohbet etti. Minik öğrencilere okullarında ki eksikleri soran Başkan Bahçavan’a öğrenciler pankartlı sürpriz yaptı. Öğrenciler üzerinde ‘Başkan Amca, Bize Park Yaparmısın?’ şeklinde yazı olan pankartı açarak Başkan’dan park istediler. Bunun üzerine Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’da öğrencileri kırmayacağını ve okul Bahçesine yeni bir park kazandıracaklarını belirtti.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okul müdiresi İnci Akar’ın odasına geçen Başkan Bahçavan burada okul yönetimi tarafından hazırlanan dökümanları inceledi. Belediye Peyzaj mühendisi ile birlikte bu projeler hakkında bilgi alan Başkan Bahçavan, geniş olan okul Bahçesine yeni bir park ile, engel parkuru kurulması talimatını verdi. Okul bahçesinde incelemeler yapan Başkan Bahçavan daha sonra okulun anı defterini imzaladı.