Minik öğrencilerin mektupları Başkan Bahçavan’ı duygulandırdı

Dursunbey’e bağlı Beyel mahallesinde öğrenim gören ilkokul öğrencileri okulları bahçesine yapılan park için Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
15 Mart 2017 Saat: 16:01

Geçtiğimiz aylarda Beyel mahallesini ziyaret eden ve mahallede bulunan çocuklara çocuk parkı sözü veren başkan Bahçavan bu sözünü yerine getirdi. Parkları tamamlanan ve parkta eğlenmeye başlayan Beyel ilkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Bahçavan tarafından karşılanan küçük öğrenciler yanlarında getirdikleri mektupları ve kendi elleri ile yaptıkları hediyeleri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a sundular. El emeği hediyeleri alan Başkan Bahçavan öğrenciler tarafından yazılan mektupları da öğrencilerin kendilerinin okumasını istedi. Mektuplarını okuyan öğrenciler Belediye Başkanı Bahçavan’a ve park yapımında çalışan ustalara teşekkür ettikleri mektuplarını kendi hayalleri ile süslediler. Bir öğrencinin “iyiki varsınız. Siz olmasaydınız bizim pakımız olmazdı” demesi sonrası duygulanan Başkan Bahçvan kendisini okula davet eden öğrencileri de kırmayarak en kısa sürede okula ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Okullara Dursunbey Belediyesi tarafından dağıtılan kumbaralar hakkında da toplu olarak Başkana bir şiir okuyan öğrenciler bu destekten dolayı da Başkan amcalarına teşekkür ettiler.

Ziyaretin sonunda minik öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Bahçavan daha sonra öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.