Mobil Mezbahanemiz Kuruluyor

İlçemize, Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından kazandırılan Mobil Mezbahanenin kurulumuna başlandı.

26 Ağustos 2016 Saat: 14:27

Dursunbey’de 2013 yılından bu yana hizmet vermeyen ve büyük sıkıntılara sebep olan Mezbahane sorunu Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri ile sona eriyor. Bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a İlçede yaşanan mezbahane sorununu paylaşan Başkan Bahçavan İlçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından Mobil mezbahane kurulacağı müjdesini almıştı. Bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz günlerde 4 tır ile birlikte Ankara’dan çıkan prefabrik mezbahane ilçeye ulaştı.

Mevcut hayvan park’ın arka kısmına kurulmaya başlayan Mobil mezbahane Kurban Bayramında ve sonrasında aralıksız olarak hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulacak ekip tarafından işletilecek olan mobil mezbahane özel soğutuculu araçlar ile kasaplara da hizmet verecek.