Mustafa Ceceli'den Projemize Destek

Sesi ve tarzı ile büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Belediyemizin ortağı olduğu “Ailenle Kucaklaş, Zararlı Maddelerden Uzaklaş” projesine destek verdi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
07 Nisan 2016 Saat: 13:15

İlçemiz Atatürk Ortaokulu tarafından hazırlanan Belediyemizin de finansman ortağı olduğu “Ailenle Kucaklaş, Zararlı Maddelerden Uzaklaş” projesine destek yağıyor.

Daha önce Borussia Dortmund’un ünlü Türk yılıdızı İlkay Gündoğanı'ın, Barcelona’nun Türk Yıldızı Arda Turan'ın ve bir çok tanınmış kişinin destek verdiği projeye son olarak ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'de destek oldu. Ceceli Dursunbey Belediyesi tarafından hazırlatılan formayı giyerek çektiği video’da “Dursunbeyli kardeşlerim projenisi destekliyoruz. Ailenle Kucaklaş, Zararlı Maddelerden Uzaklaş” dedi.