Öğretmenlerimize 24 Kasım Hediyesi

Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak kitap hediye ettiler.

18 Kasım 2016 Saat: 08:57

Dursunbey  Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler günü nedeniyle hediye edilmek üzere ilçeye gönderilen Nurettin Topçu’nun kaleme aldığı "Türkiye’nin Maarif Dâvası” adlı eseri öğretmenlerle hediye etmek amacı ile Dursunbey Sebahattin Göndür İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir araya gelerek Kitapları öğretmenlere takdim eden Kaymakam Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladılar. Kutsal bir meslek olan öğretmenliğin önemine değinen Kaymakam Yaşar Aksanyar “Oldukça önemli bir görevi üstlenen siz değerli öğretmenlerimiz yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi İlçemizde de gayretle görevinizi yerine getiriyor. Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından sizlere gönderilen bu kitapları Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız adına sizlere takdim ediyoruz. Bu vesile ile 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutlar başarılar dilerim" dedi.