PTT'den İlçemize Özel Pul

Dursunbey Belediyesi Marka Belediyecilik anlayışı ile İlçenin adını duyurmak için PTT’ye Dursunbey’e özel pullar bastırttı.

22 Kasım 2016 Saat: 11:02

Dursunbey’in tarihi ve doğal güzelliklerini yaşatmaya ve tanıtmaya yönelik çalışmalarını devam ettiren Dursunbey Belediyesi; ilçenin reklam ve tanıtımı için bir yeniliğe daha imza attı. Belediye tarafından PTT Genel Müdürlüğüne Suçıktı, Şehit Lütfü Tekelioğlu Meydanı ve İlçenin siluetinin resimlerinin yer aldığı özel pullar bastırıldı.

Dursunbey Belediyesi tarafından bastırılan özel pulların büyütülmüş halleri; Dursunbey PTT Müdürü Serdar Kahrıman ve PTT Çalışanları tarafından, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teslim edildi. Değerleri 0,65 Kr, 1.60 Türk Lirası ve 5.10 Türk Lirası olan üç farklı şekilde tasarımı yapılan muhteşem manzaralı pulların üzerinde Dursunbey Belediyesi’nin amblemine de yer veridi. Dursunbey Belediyesi’nin bastırmış olduğu Dursunbey’in güzelliklerinin yer aldığı pulların koleksiyoncuların da dikkatini çekmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “Göreve geldiğimiz günden bu yana, bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirip halkımıza daha yaşanılabilir bir ilçe oluştururken diğer yandan da ilçemizin tanıtımı için çeşitli çalışmalar yaptık. Bu kapsamda ilçemizde ki bazı güzelliklerin yer aldığı özel pullar bastırdık. İlçemizde bulunan bu güzelliklerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımı için pulun çok önemli bir araç olması nedeniyle böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmamızla ilçemizin tanıtımına katkıda bulunacağımızı düşünmekteyim. Bastırmış olduğumuz pulları gönderilerimize yapıştırarak posta işlemlerinde de kullanacağız. Pulların basımında yardımlarını esirgemeyen PTT Dursunbey şubesi Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyor, bu uygulamanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.