Panayır İhalemiz Yapıldı

İlçemiz Panayırı yer satış ihalesi yoğun bir katılım ile yapıldı.

23 Temmuz 2016 Saat: 17:09

10 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve toplam 6 gün sürecek Panayırımızın yer satışları Belediye Meclis üyelerimiz ve Belediye encümenimiz huzurunda yapıldı. 23 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da Saz mesire alanında başlayan ihalemize bir çok ilden esnafın katılımı olurken, Belediye encümenimiz ve Belediye personelimiz esnaflara yer tahsisleri hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

Oldukça çekişmeli geçen yer satışlarında Panayır yerlerimiz açık arttırma usulünce satıldı. Peşin ya da kredi kartı ile satılan yerlerimiz hazır tutulan vezne bölümü ile tahsil edildi.

Panayır yeri satışlarında ihaleye girilmeyen yerlerin satışları Belediyemizde panayır gününe kadar sürecek olup, esnaflarımızın yer tahsisi konusunda gerekli kurallara da uymaları gerekmektedir.