Panayır ve Eminbey Caddelerinde Elektrikler Yer Altına Alınacak

Dursunbey’de DSİ tarafından başlatılacak çalışmaların ardından, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri ile Panayır ve Eminbey Caddelerinde teller yer altına alınacak.

15 Temmuz 2016 Saat: 17:11

Geçtiğimiz yıl Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın özel girişimleri sonucu İsmail Dayı Caddesi, Devlet Caddesi ve Suçıktı’ya kadar elektrik telleri yer altına alınmıştı. Bu çalışmaların ardından bu caddede Sıcak asfalt çalışması gerçekleşmişti. Bu yıl ise Tahir Turhal Caddesi yanında bulunan Panayır Caddesi ve Eminbey caddesinde elektrik tellerinin yer altına alınmasına yönelik çalışma yapılacak.

Geçtiğimiz Ramazan Bayramının ikinci gününde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret eden UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe bu konu hakkında Başkan Bahçavan’dan bilgi aldı. Bu caddede yapılacak olan alt yapı çalışmaları sonrası BSK asfalt çalışması yapacaklarını ifade eden Başkan Bahçavan, Cadde görselliği için tellerin yer altına alınmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Bu talebe olumlu bakan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe teknik ekibi kısa süre içerisinde İlçeye göndereceğini ifade etti. Geçtiğimiz gün Dursunbey’e gelen UEDAŞ teknik ekibi çalışma yapılacak olan caddede incelemelerde bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Bahçavan; “Bayram’da yoğun işlerine rağmen bizleri ziyaret eden UEDAŞ Genel Müdürümüz Mesut Efe ile yaptığımız görüşme ne mutlu olumlu geçti. Müdürümüz bizleri kırmadan, Panayır Caddesi ve Eminbey Caddesi ve ara sokaklar dahil telleri yer altına alacakları müjdesini bize verdi. Geçtiğimiz yıl vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak amaçlı yaptığımız geçici asfalt’ın altında DSİ’nin yapacağı çalışmasının ardından da biz Belediye olarak bu caddelerimizde Sıcak asfalt çalışması yapacağız. Şehrimizi daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.