Piribeylerli Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur'un cenazesi, Büyükorhan’a bağlı Piribeyler mahallesinde defin edildi.

29 Ağustos 2016 Saat: 16:48

Hakkari Şemdinli’de PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur Şehidin naaşı, ilk olarak öğle namazından önce Büyükorhan İlçesinde cenaze töreni için Orhan-ı Kebir Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİT PİRİBEYLERDE DEFİN EDİLDİ

İl Müftü Vekili Mehmet Köktaş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, ailesinin yaşadığı Piribeyler Mahallesine getirildi. Burada binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni öncesi Şehidin evinin önünde helallik alındı.

Helalliğin ardından ise Köy mezarlığı önünde bulunan geniş alanda Cenaze namazını Büyükorhan’da kılamayan vatandaşlar için ikinci bir cenaze namazı düzenlendi. Buradaki Cenaze namazına Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Akif Kandemir, Dursunbey Garnizon komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Dursunbey Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenin ardından ise Şehit köy mezarlığına defin edildi.