Ramazan Ayı Etkinliklerimiz Devam ediyor

Dursunbey Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Saz mesire alanında çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Hacivat Karagöz, Kukla gösterileri ve birçok oyunun oynandığı etkinlikte minikler ve aileleri keyifli bir gece geçirirken, gecenin sonunda ise Dursunbeyli musiki sanatçısı Kamil Avcı sahne aldı.

12 Haziran 2017 Saat: 10:03

Ramazan ayı için özel etkinlikler hazırlayan Dursunbey Belediyesi, bu yıl Saz mesire alanında tiyatro oyunları, Hacivat Karagöz, Kukla gösterileri, çeşitli sahne gösterileri ve sürpriz etkinliklerle, vatandaşlara dolu dolu bir ramazan programı hazırladı.

Bu kapsamda İlçe’de düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinin ikincisinde, Saz mesire alanına akın eden yüzlerce çocuk ve ailesi eğlenceli dakikalar yaşadı. Teravih namazı öncesi başlayan programda Ankara’dan gelen Kuklalar çocuklarla buluştu. Kukla gösterilerini ilgi ile izleyen vatandaşlar ve çocuklar daha sonra ise Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterisini izlediler. Çocuklar ile çeşitli oyunların oynandığı gecede palyaçolarda çocuklara eşlik ederek onlara unutulmaz bir gece yaşattı. Anneler ve çocuklarının yarıştığı gecede birinci olanlara çeşitli hediyeler verilirken, etkinlikte Belediye tarafından vatandaşlara Osmanlı Macunu, Şerbet, mısır, pamuk helva ikramı da yapıldı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın da katıldığı etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gecenin sonunda ise TV 8 ekranlarında yayınlanan rising star yarışmasında çeyrek finale kadar çıkan Dursunbeyli ses Kamil Avcı sahne aldı. Sesi ile katılımcıları etkileyen Kamil Avcı biri birinden farklı onlarca ilahi seslendirdi. Gecenin sonunda ise Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Fahri Bahçavan Kamil Avcı ve ekibine çiçek takdim etti.

Dursunbey’de Ramazan Ayı etkinlikleri 23 Haziran Cuma günü gerçekleşecek olan Yusuf Güney Konseri ile devam edecek.