Röktör'den Başkanımıza Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir Dursunbey’de açılacak olan yeni bölümler ile ilgili ilçemizde çeşitli temaslarda bulundu.

10 Mart 2016 Saat: 17:48

Dursunbey Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kurulacak olan yeni bölümler ile ilgili bugün Meslek Yüksek Okulunda çeşitli incelemeler yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir okulda ki temaslarının ardından Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

Belediyemiz girişinde Başkan Bahçavan tarafından karşılanan Prof. Dr. Kerim Özdemir’in Ziyaretinde Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar ve Belediye meclis üyelerimiz de yer aldı. Açılacak olan Ormancılık Bölümü ve İş Güvenliği bölümleri ile ilgili inceleme gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Kerim Özdemir, bu bölümler ile ilgili olarak okulun etrafına prefabrik yeni sınıf ve atölyeler açacaklarını belirtti. Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey’in Yüksek okulu çok önemsediğini ifade ederek Dursunbey’e açılacak olan bölümlerin İlçe için önemine de değindi. Dursunbeylilerin fakülte konusunda ki hassasiyetine de vurgu yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bu yönde de Rektörlükten destek beklediklerini belirtti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Prof. Dr. Kerim Özdemir Başkan Bahçavan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.