Şabanlarspor’dan Başkanımıza Ziyaret

İlçemize bağlı Şabanlar Mahallesinde kurulan Şabanlarspor kulübü yetkilileri Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

19 Şubat 2016 Saat: 10:34

Şabanlar mahallemizde geçtiğimiz aylarda kurulan Şabanlarspor kulübü yöneticileri Belediye Başkanımıx Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler.  Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Bahçavan yeni kurulan kulübün hayırlı olmasını diledi.

Daha önce birçok turnuvaya katılan Şabanlarspor’u resmi bir statüye kazandırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Hidayet Güler,  kulübün amatör ligde mücadele etmesi için çalışmalara başladıklarını belirtti. Kendilerine her konuda desten olan Başkan Bahçavan’a teşekkür ettiklerini belirten Güler, Dursunbey’de gençlerin Sosyal açıdan doyuma ulaşabilmeleri için herkesin sportif aktivitelerin arttırılması gerektiğini vurguladı.

Ziyarete Kulüp başkanı Hidayet Güler’in yanı sıra yöneticiler Niyazi Keskin, Mehmet Turan, Raşit Ataş, Sezai Çalgı’da eşlik etti. Ziyaretin sonunda Şabanlarspor kulübü forması Başkan Bahçavan’a hediye edildi.