Şampiyon Kardeşlerden Başkanımıza Ziyaret

Dursunbey Belediyespor’da forma giyen şampiyon kardeşler Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı ziyaret ettiler.

06 Eylül 2016 Saat: 16:34

Dursunbey Belediyespor’un başarılı Güreşcileri Ali Ekber Sıkıcı ve Mehmet Sıkıcı kardeşler son katıldıkları Çanakkale - Çardak ve Kütahya’ın Simav ilçelerinde müsabakalarda yapılan Yağlı Pehlivan Güreşlerinde 3.üncü olarak Dursunbey’in in adını Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla temsil ettiler.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da bu başarılarından ötürü Güreşcileri çeşitli hediyelerle ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.  Antrenörler Niyazi Pandul ve güreşçileri kutlayan Başkan Bahçavan, Dursunbeylilerin bu başarıların artarak devam etmesini istediklerini belirtti. Başkan Bahçavan’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden sporcular, yeni dereceler için daha çok çalışacaklarının da sözünü verdiler.