Sanat Kurslarımızın Yıl Sonu Etkinliği

Belediyemiz tarafından oluşturulan Sanat kursları kapsamında yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
06 Haziran 2016 Saat: 10:06

Belediyemizin ilçemizdeki sosyal alanları genişletmek ve gençlerimizi çeşitli sanatlara yönlendirmek amacı ile başlattığı Sanat kurslarının ikinci etkinliği 60 civarında kursiyerin katılımı ile gerçekleşti. M. Akif Ersoy Kültür merkezinin üst katında oluşturulan Sanat sınıflarında yıl boyunca çeşitli enstrümanlar ve Resim alanında açılan kurslarda öğrenim gören öğrenciler 4 Haziran Cumartesi günü Çok Programlı Lise Pansiyonu konferans salonunda aldıkları sanat eğitimlerini sergilediler.

Hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte öğrenciler katılımcılara hem konser verdiler  hem de becerilerini sergilediler. Saat 19.00’da başlayan etkinlikte öğrenciler Gitar, Bağlama, Keman gibi Enstrümanlar ile çeşitli parçaları seslendirdiler. Programa  Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyemiz Yusuf Turhan, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın ilerleyen saatlerinde Dursunbey Belediyesi Kent Korosu ise hem çeşitli şarkılar söyledi hem de Enstrüman aletleri çalarak becerilerini sergiledi.

Yaklaşık iki saat süren konser programının sonunda protokol tarafından kurs alan tüm öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.