Sedirkent Bölgesine Yeni Şehir içi Ulaşım Yolu

İlçemizden geçecek olan Duble yol sebebi ile ulaşım yolu kapanacak olan Sedirkent bölgesine Çalca bölgesinden yeni bir yol kazandırıyoruz.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
25 Ağustos 2016 Saat: 15:41

Dursunbey İlçe merkezinden geçecek olan Balıkesir-Kütahya Duble yolunda devam eden yol çalışmaları kapsamında Sedirkent evlerine ulaşımı sağlayan yol kapanacak. Bu kapsamda harekete geçen Dursunbey Belediyesi geçtiğimiz aylarda başlattığı yeni şehir içi yolu çalışmasına hız verdi.

YENİ YOL SICAK ASFALT OLACAK

Bu kapsamda Sedirkent Camii altından bağlanacak olan yeni yol Çalca istikametinden bu bölgede yaşayan vatandaşları şehir içine ulaştıracak. Dursunbey Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yol standartlara uygun hale getirilerek genişletilirken yolda asfalt öncesi serme ve sıkıştırma işleri de başladı. Sıcak Asfalt olarak yapılacak olan bu yeni yol bu bölgede yaşayan yüzlerce vatandaş için de ulaşım rahatlığı sağlayacak.

Öte yandan bu yol istikametinde kalan sokaklarda da taş döşeme ve çevre düzenlene çalışması başlatan Dursunbey Belediyesi yandere olarak bilinen bu yerleşim yerini daha modern bir hale getirmeyi planlıyor.