Şehidimiz Mezarı Başında Anılacak

Dursunbeyli Şehitlerimizden birisi olan Lütfü Tekelioğlu, silah arkadaşları ve hemşehrilerimiz tarafından 17 Nisan Pazar günü mezarı başında anılacak.

12 Nisan 2016 Saat: 18:48

Şırkan’ın Uludere ilçesinde 1994 yılında Şehit düşen Jandarma Kd. Üsteğmen Lütfü Tekelioğlu’nun devre arkadaşları Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler. Ankara’da faaliyet gösteren 1987 Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi Emekli rütbeliler, 17 Nisan Pazar günü saat 12.00’da Şehit Jandarma Kd. Üsteğmen Lütfü Tekelioğlu’nu mezarı başında anacaklarını belirttiler.

ŞEHİT LÜTFÜ TEKELİOĞLU MEYDANI YENİLENİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Lütfü Tekelioğlu ile mahalle arkadaşı olduklarını ve onunla birlikte çocukluklarının geçtiğini belirtti. Yapılacak olan anma programına Dursunbey Belediyesi olarak ta destek olmak istediklerini belirten Başkan Bahçvan, Yeni Camii karşısında bulanan Şehit Lütfü Tekelioğlu meydanına yeni bir proje uygulayacaklarını belirtti. Proje görsellerini Tekelioğlu’nun devre arkadaşları ile paylaşan Başkan Bahçavan bu projeyi kısa sürede bitirmeyi planladıklarını ifade etti. Yeni proje karşısında çok etkilenen Şehidin devre arkadaşları Başkan Bahçavan ve ekibine teşekkür ettiler. Bu meydanın açılışında 1987 Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bulunmak istediklerini belirten Şehidin devre arkadaşları 17 Nisan’da yapılacak olan anma programına tüm Dursunbeylileri davet ettiler.

17 Nisan Pazar günü saat 12.00’de mezarı başında anılacak olan Şehit Jandarma Kd. Üsteğmen Lütfü Tekelioğlu için çarşı merkezde ise lokma hayrı yapılacak.