Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kütahya'da polislerin 'Dur' ihtarına uymayan motosikletliyi kovalama sırasında ekip otosundan inerken tabancası kazara ateş alıp kasığından yaralanan trafik polisi Engin Balcı İlçemizde son yolculuğuna uğurlandı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
12 Haziran 2016 Saat: 22:21

Kütahya'da 11 gün önce 'dur' ihtarına uymayan motosikletli şahısları kovalarken beylik tabancasının ateş alması sonucu bacağından yaralanan polis memuru, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

'Dur' ihtarına uymayan motosikletli şahısları kovalarken beylik tabancasının kazayla ateş alması sonucu yaralanan 46 yaşındaki polis memuru Engin Balcı, tedavi gördüğü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam savaşını kaybetti. 1 çocuk babası Balcı için Kütahya Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen Resmi törenin ardından naaşı memleketi Dursunbey’in Tezlik mahallesine getirildi.

İkindi namazı öncesi Şehit Polis son kez evine getirilirken Şehidin Eşi Elif Balcı ve yakınları fenalık geçidi. Alınan helalliğin ardından mahalle meydanında Cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Garnizon Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, Balıkesir İl Emniyet Müdür yardımcıları ve Emniyet mensupları, Şehidin Oğlu Kadir Balcı, Şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dursunbey Müftüsü Mehmet Atlı tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Şehit Polis görev arkadaşları ve vatandaşlar tarafından toprağa verilmek üzere mahalle mezarlığına götürüldü. Cenaze defin işlemlerinin ardından şehidin tabutuna sarılı olan Türk Bayrağı ve Şehidin Fotoğrafı Dursunbey Kaymakamı ve Dursunbey Belediye Başkanı tarafından şehidin eşi Elif Balcı’ya teslim edildi.